Conditii garantie si livrare

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de FII MAI DESTEPT beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 de luni de la data achizitiei, exceptie facand produsele care au inscriptionat un termen de valabiliate pe ambalaj, cum ar fi cazul produselor cosmetice care prezinta termen de valabilitate de la data desfacerii. Toate produsele apartinand unor branduri de renume comercializate de FII MAI DESTEPT beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei, exceptie facand produsele care prezinta inscriptionat un termen de valabiliate pe ambalaj. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

FII MAI DESTEPT garanteaza integritatea produselor comandate de pe website, insa nu poate garanta integritatea acestora pe timpul transportului, pana in momentul livrarii, acest aspect fiind exclusiv responsabilitatea operatorului de transport, companie de curierat rapid. Clientul are dreptul de a verifica produsele in momentul receptionarii, in prezenta agentului livrator, iar in cazul in care se constata nereguli, clientul are dreptul de a refuza receptionarea livrarii, mentionand motivul invocat.

Procesarea, plata si livrarea comenzilor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru preluarea produselor expediate.

Comenzile plasate pe website pana la ora 14:00 a unei zi lucratoare vor fi procesate si predate curierului in aceasi zi.

Comenzile plasate pe website dupa ora 14:00 a unei zi lucratoare vor fi procesate si predate curierului in ziua urmatoare lucratoare.

Comenzile plasate pe parcursul weekend-ului (dupa ora 14:00 Vineri – pana la ora 00:00 Duminica) vor fi procesate si predate curierului Luni, sau in urmatoarea zi lucratoare in cazul perioadelor in care intervin sarbatori legale.

Pentru confirmarea comenzilor, exista posibilitatea sa fiti contactat telefonic de un consultant FII MAI DESTEPT, inainte de a se finaliza comanda dumneavoastra.

Toate comenzile vor fi livrate in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata in prealabil de catre FII MAI DESTEPT. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24-72 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzi valoric mai mici de 299 Lei, se percepe o taxa generala de livrare in valoare de 19 Lei.

Pentru comenzile ce depasesc 299 Lei, transportul este GRATUIT in toata tara.

Valoarea totala a comenzii, inclusiv a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Livrarea se face prin reteaua nationala de distributie cu ajutorul partenerilor Urgent Cargus, DPD si Nemo Express, in 24-72h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre FII MAI DESTEPT SRL, in functie de destinatia finala a livrarii.

Plata produselor comandate prin acest website se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul online.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

* Exceptie: pentru produse cu greutate individuala mai mare de 30 kg, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar sau card online.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre FII MAI DESTEPT SRL.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar FII MAI DESTEPT nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.