Pentru cei care tin la fiecare detaliu cand vine vorba de prepararea laptelui, a cafelei sau a specialitatilor din cafea, lapte si ciocolata, acest dispozitiv ajuta la indicarea temperaturii lichidului, pentru a obtine un rezultat cat mai bun. Acesta indica temperatura in grade Celsius si Farenheit, cu zona delimitata ce arata temperaturile optime pentru laptele texturat.
Termometrul pentru bar, este confectionat din otel inoxidabil si este dotat cu un clips pentru fixarea pe latiera.
Marcat pentru temperaturi intre -10 si 100°C ( 210°F).
Recalibrarea termometrului se face dupa cum urmeaza:
– la 0 grade Celsius (apa distilata cu gheata), termometrul sa arate 0 plus/minus 5 grade;
– la punctul de fierbere al apei distilate, in functie de altitudinea la care se face recalibrarea (la 0m, punctul de fierbere se afla la 100 grade), termometrul sa arate 100 grade);
- Termometru pentru bar;
- Usor de folosit si de curatat;
- Confectionat din otel inoxidabil;
- Dimensiuni: 12.7 x 3.8cm;
- Greutate: 20g;
- Culoare: argintiu;
- Continut pachet: 1 x Termometru cu clips de prindere.
Momentan nu exista recenzii pentru acest produs