Termeni si conditii

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

Termeni generali

Societatea FII MAI DESTEPT SRL este persoana juridica cu sediul in Galati, Str. Brailei nr. 195, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J17/812/2017, avand CUI RO37615447, numita in continuare FII MAI DESTEPT.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.maidestept.ro , FII MAI DESTEPT isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Intreg continutul website-ului www.maidestept.ro este proprietatea SC FII MAI DESTEPT SRL.

FII MAI DESTEPT garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.maidestept.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FII MAI DESTEPT fara acordul prealabil scris al acesteia. Bazele de date, programele, elementele de grafica, sunt proprietatea SC FII MAI DESTEPT SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de FII MAI DESTEPT exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc. Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa FII MAI DESTEPT.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC FII MAI DESTEPT SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC FII MAI DESTEPT SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit. FII MAI DESTEPT nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Returnarea produselor achizitionate

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici. (aici sa punem link te rog in textul “aici”, catre formularul de retur)

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de Fii Mai Destept.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun (in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat).

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese (in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese).

Aceste conditii generale de returnare a produselor se aplica strict in cazul comenzilor inregistrate pe persoana fizica. Atentie! In cazul Persoanelor Juridice (PJ) acestea pot opta doar pentru schimbarea produsului cu unul similar sau schimbarea produsului cu un produs diferit vandut de FII MAI DESTEPT.

 Produsele achizitionate de la Fii Mai Destept nu se pot returna in locatii fizice, nici in oficiile postale, ci doar urmand pasii de mai jos:

– acceseaza contul tau personal de pe website-ul www.maidestept.ro si in sectiunea Retururi si urmeaza pasii din formularul de retur.

– in formular, alege una dintre optiunile de retur: schimb cu acelasi produs, schimb cu un produs diferit vandut de Fii Mai Destept, voucher cu contravaloarea produsului sau rambursarea sumei platite pe produs.

– dupa aprobarea cererii, se va genera automat si o nota de transport, iar curierul va veni sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

– produsul trebuie returnat in aceleasi conditii in care l-ati primit, pentru a nu suferi modificari de la expeditor la destinatar.

Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garantie în original (in cazul nostru garantia produsului este in baza facturii) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Daca in urma returnarii unui produs, acesta prezinta urme clare de folosire, si nu mai poate fi comercializat ca produs nou, dupa ce acesta este validat de catre service ca fiind perfect functional pe langa taxa de returnare se va mai retine o suma cuprinsa intre 15% si 30% din valoare produsului.

Taxa de returnare nu va fi suportata de client in cazul retururilor pentru care clientul solicita inlocuirea produsului cu acelasi produs sau cu un alt produs din oferta Fii Mai Destept. Pentru cererile de retur la care se solicita restituirea sumei achitate, plata taxei de returnare va fi suportata de catre client.

Fiecare produs se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

Costul de transport pentru retur este valoric egal cu taxa de livrare.

Bine de stiut daca alegi optiunea de rambursare a sumei platite pentru produs:

– Banii vor fi returnati in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai optat pentru plata cu card online in momentul plasarii comenzii.

– Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maximum 30 zile calendaristice.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de FII MAI DESTEPT, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@maidestept.ro . Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si societatea FII MAI DESTEPT pentru utilizarea acestui website.

FII MAI DESTEPT verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului. In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect. Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.